Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

BOTOX behandeling

Bunny lines

De rimpeltjes hoog naast je neus zijn de bunny lines. Deze soms schattige en blije expressierimpels kunnen in sommige gevallen als storend worden ervaren. Gelukkig zijn deze goed met botox te behandelen.

Botox als behandeling van de bunny lines

Bunny lines worden veroorzaakt door de herhaaldelijke aanspanning van de spier aan weerszijden van de neus. Dit gebeurt vaak wanneer je lacht, de zon inkijkt of je neus optrekt. Deze lijnen kunnen, bij een sterkere gezichtsmimiek, op jonge leeftijd al zichtbaar zijn.

bunny-lines2

Met het verstrijken van de jaren zullen de rimpeltjes steeds zichtbaarder worden. De huid verliest deels haar kracht om de lijnen in rust te laten vervagen. De bunny lines zullen dan ook in een ontspannen toestand zichtbaar blijven en kunnen dan als storend worden ervaren.

In dat geval is een behandeling van de bunny lines met botox aangewezen. Doordat we de spier die de neus samentrekt laten ontspannen zullen de lijnen verzachten of zelfs verdwijnen. Je huid wordt zichtbaar gladder.

PRIJS BOTOX BUNNY LINES

Bunny lines (1/2 zone)

€ 69
shirin-vierkant
DRS. SHIRIN

Botox ontspant de spieren rondom je neus

Erger je je aan je lijntjes boven aan je neus en wil je er (tijdelijk) van af? Bunny lines zijn zogenaamde dynamische rimpels. Botox of botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat werkt als een spierontspanner. Wanneer een rimpel veroorzaakt wordt door spieractiviteit gebruiken we botuline toxine om de spierspanning te verminderen. De bunny lines zullen hierdoor verzachten en kunnen zelfs verdwijnen, afhankelijk van de huidkwaliteit. Wij streven er steeds naar jouw rimpels te verzachten met behoud van uw natuurlijke expressie en uitstraling.

De behandeling duurt 15 minuten

Zeer milde pijn

Gemiddeld 2 tot 3 maanden effect, afhankelijk van de spieractiviteit

Gratis touch-up binnen 4 weken

Zijn jouw bunny lines eerder storend dan schattig?

Bunny lines (1/2 zone)

€ 69

01 Werkwijze

Botuline toxine wordt met een zeer fijne naald geïnjecteerd. Het prikje zelf wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de vloeistof onder de huid wordt gespoten, kan dit een beetje branderig aanvoelen, afhankelijk van de plek. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

02 Nazorg

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zien en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan, wat eenvoudig te camoufleren is. Na de behandeling kun je op jouw gebruikelijke wijze je huid verzorgen. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

03 Resultaat

De botuline toxine zal geleidelijk inwerken. Het uiteindelijke resultaat is na 10-14 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 2 tot 3 maanden aan of langer bij eventuele voorgaande behandelingen. Gemiddeld zien we onze klanten 3 tot 4 keer per jaar voor een bunny lines botox herhaling.

ONZE ANDERE BOTOX PRIJZEN

BOTOX PER ZONE

Botox merk: Bocouture® (botuline toxine type A)

1/2 zone

€ 69

1 zone

€ 129

2 zones

€ 249

3 zones

€ 349

CONSULT

Eerste consult

Gratis

Touch up binnen 4 weken

Gratis

2nd Opinion

€ 100

Filler andere kliniek verwijderen

€ 200 (per keer)
Boek afspraak