Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

GLOW CLINIC BREDA

Onze behande­lingen

Een overzicht van al onze cosmetische behandelingen. Keuzestress of vind je niet wat je zoekt, neem dan even contact met ons op.
OVERZICHT

: RRS HA Eyes

huidverbetering RRS HA Eyes – Wallen en donkere kringen Hyaluronzuur behandeling tegen vochtwallen en donkere kringen onder de ogen. Afspraak Maken → Vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen verminderen. RRS HA Eyes® (een Skinbooster voor rondom de ogen) is een injectievloeistof, die vochtwallenlees meer

Naar behandeling

: Viscoderm Hydrobooster

Een skin booster die ook dynamische rimpels verzacht zonder botox? Een reeks vrijwel pijnloze micro-injecties verbetert de algehele huidkwaliteit en heeft daarnaast een stretchend effect waardoor oppervlakkige dynamische rimpels verzacht worden.

Naar behandeling

: RevitalTrax

RevitalTrax is een dagelijks drinkbaar collageen supplement in poedervorm dat klinisch bewezen de elasticiteit, rimpels en hydratatie van de huid verbetert. Na inname bereikt het collageen namelijk de lederhuid, in plaats dat het alleen de opperhuid zoals bijvoorbeeld een collageen creme doet.

Naar behandeling

: Peelings

Peelings hebben huidverjongende eigenschappen. Een peeling bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid egaler, nemen pigmentvlekken af, worden poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar en kan de huid zich vernieuwen en verjongen.

Naar behandeling

: Ingevallen slapen (temporaal)

Aangezien bij de slapen (temporaal) de onderliggende botten wat dieper liggen, is het verlies van volume/vetweefsel al snel zichtbaar als ingevallen slapen. Door middel van een filler behandeling wordt het volume bij de ingevallen slapen weer aangevuld

Naar behandeling

: Jukbeenderen accentueren

Zelfs de van nature prachtige jukbeenderen kunnen door veroudering hun vorm verliezen. Met fillers kan het volume in het jukbeen erg mooi en natuurlijk hersteld worden. Ook het extra accentueren van de jukbeenderen voor die uitgesproken uitstraling is mogelijk.

Naar behandeling

: Hamsterwangen

Volumeverlies van het gezicht zorgt ervoor dat de kaaklijn bij zowel dames als heren steeds zachter wordt kan perfect behandeld worden met een filler. Ook zonder volumeverlies is het mogelijk om de contouren van de kaaklijn net wat meer te accentueren.

Naar behandeling

: Kaaklijn verstrakken

Volumeverlies van het gezicht zorgt ervoor dat de kaaklijn bij zowel dames als heren steeds zachter wordt. Met fillers kan het volume van de kaaklijn hersteld worden. Ook is het mogelijk om de contouren van de kaaklijn net wat meer te accentueren.

Naar behandeling

: Marionetlijnen

De ‘marionetlijnen’ zijn de verticale lijnen die van de mondhoeken naar de kin lopen. Door veroudering gaan de mondhoeken steeds meer hangen. Met behulp van een filler worden deze marionetlijnen gelift en zie je er weer stralend en fris uit.

Naar behandeling

: Neus-lippenplooi

De ‘neus lippenplooi’ loopt van de zijkanten van de neus tot de lippen loopt en wordt ook wel eens de “lachlijnen” genoemd. Deze plooi verdiept zich vooral door ouderdom en het uitzakken van de vet compartimenten. Een filler herstelt het verloren volume.

Naar behandeling

You only have one reflection, let's make it your best one

Geef je uitstraling een opfrisser en laat ons jou op van de mooiste kant uitlichten.
Met een subtiele botox behandeling bij Glow Clinic bereik je nét dat verschil wat je zoekt

Boek afspraak