Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

GLOW CLINIC BREDA

Filler behande­lingen

Een overzicht van de verschillende behandelingen waarvoor een filler vaak uitkomst biedt. Keuzestress of vind je niet wat je zoekt, neem dan even contact met ons op.
OVERZICHT

Tamara

★★★★★

Geweldig

Super fijn advies, Deborah luistert echt naar je wensen,geeft goed advies en luistert echt naar je

Divinia

★★★★★

Fantastisch!

Wat een onwijs lief en goed personeel, stellen je ontzettend op je gemak! Geven een eerlijk advies en leggen je helemaal uit hoe ze het gaan doen! En wat een FANTASTISCH eind resultaat. Ik kom zeker weten weer terug!

Kim

★★★★★

Top!!!

Ik irriteerde mij aan het kuiltje in mijn kin. Zoals de meeste zeggen “billenkin” dus. Nog nooit heb ik iets gedaan qua fillers of botox. Ik vond het dus ontzettend spannend! Mijn onzekerheid is totaal weggehaald en het is erg natuurlijk geworden. Echt een aanrader!!!

Ingrid

★★★★★

Zeer nette, vriendelijke kliniek

De artsen geven goed advies en bewaken je grenzen. Ik, als basic vrouw die minimaal met haar uiterlijk bezig is, ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben inmiddels 3x in 1 jaar geweest en alle keren super tevreden. En het mooie is dat niemand vraagt of ik wat heb laten doen, heel natuurlijk dus 😉

Anoniem

★★★★★

Kundig en vriendelijk

De specialisten zijn stuk voor stuk kundig en zeer vriendelijk. Ook de receptionistes zijn aardig en behulpzaam. Je voelt je direct thuis. Er wordt je niks opgedrongen, er is geen oordeel en men is professioneel. Het maakt niet uit door wie je geholpen wordt, iedereen is even vriendelijk en kundig!

Petra

★★★★★

Uitstekend

Wederom vakkundig geholpen door kayo voor Botox behandeling. Echt een vakvrouw. Kom hier al 2 jaar. Geen enkele kliniek heeft zoveel positieve reviews. Dat zegt genoeg!

Fillers

Lippen opvullen

Lippen opvullen

v.a. € 399

Volle, zwoele, mooi gedefinieerde lippen maken een gezicht aantrekkelijk en geven een jeugdige en frisse uitstraling. Een lipvergroting met filler is een mooie oplossing als je niet gezegend bent met volle lippen of niet blij bent met de vorm of het volume van je lippen.

Naar behandeling →

Fillers

Neus-lippenplooi

Neus-lippenplooi

€ 399

De ‘neus lippenplooi’ loopt van de zijkanten van de neus tot de lippen loopt en wordt ook wel eens de “lachlijnen” genoemd. Deze plooi verdiept zich vooral door ouderdom en het uitzakken van de vet compartimenten. Een filler herstelt het verloren volume.

Naar behandeling →

Fillers

Marionetlijnen

Marionetlijnen

€ 399

De ‘marionetlijnen’ zijn de verticale lijnen die van de mondhoeken naar de kin lopen. Door veroudering gaan de mondhoeken steeds meer hangen. Met behulp van een filler worden deze marionetlijnen gelift en zie je er weer stralend en fris uit.

Naar behandeling →

Fillers

Kaaklijn verstrakken

Kaaklijn verstrakken

v.a. € 399

Volumeverlies van het gezicht zorgt ervoor dat de kaaklijn bij zowel dames als heren steeds zachter wordt. Met fillers kan het volume van de kaaklijn hersteld worden. Ook is het mogelijk om de contouren van de kaaklijn net wat meer te accentueren.

Naar behandeling →

Fillers

Jukbeenderen accentueren

Jukbeenderen accentueren

€ 748

Zelfs de van nature prachtige jukbeenderen kunnen door veroudering hun vorm verliezen. Met fillers kan het volume in het jukbeen erg mooi en natuurlijk hersteld worden. Ook het extra accentueren van de jukbeenderen voor die uitgesproken uitstraling is mogelijk.

Naar behandeling →

Fillers

Ingevallen slapen (temporaal)

Ingevallen slapen (temporaal)

v.a. € 399

Aangezien bij de slapen (temporaal) de onderliggende botten wat dieper liggen, is het verlies van volume/vetweefsel al snel zichtbaar als ingevallen slapen. Door middel van een filler behandeling wordt het volume bij de ingevallen slapen weer aangevuld

Naar behandeling →

Fillers

Hamsterwangen

Hamsterwangen

v.a. € 399

Volumeverlies van het gezicht zorgt ervoor dat de kaaklijn bij zowel dames als heren steeds zachter wordt kan perfect behandeld worden met een filler. Ook zonder volumeverlies is het mogelijk om de contouren van de kaaklijn net wat meer te accentueren.

Naar behandeling →

Fillers

Neuscorrectie

Neuscorrectie

€ 399

De neus is één van de weinige gebieden die min of meer gespaard blijft bij het verouderen. Echter valt een asymmetrie of oneffenheid al snel op. Een niet-chirurgische neuscorrectie is een mooie oplossing als je niet helemaal tevreden met de vorm van je neus.

Naar behandeling →

Fillers

Wallen

Traangoot / Wallen

€ 479

Door het normale verouderingsproces kan het volume onder de ogen afnemen waardoor er een wal ontstaat. Door een mogelijk overschot aan huid of vet valt het (traan)gootje onder de wal meer op. Met een filler kunnen we dit erg mooi corrigeren.

Naar behandeling →

Fillers

Liquid facelift

Liquid Facelift

afspraak

Volumeverlies en afname van de elasticiteit zijn onlosmakend verbonden aan het verouderingsproces. Bij een zogenaamde ‘liquid facelift’ herstellen we tijdens 1 behandeling de volume in meerdere delen van het gezicht.

Naar behandeling →

You only have one reflection, let's make it your best one

Geef je uitstraling een opfrisser en laat ons jou op van de mooiste kant uitlichten.
Met een subtiele botox behandeling bij Glow Clinic bereik je nét dat verschil wat je zoekt

Boek afspraak