Ontvang 15% korting bij je eerste bezoek! Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536

GLOW CLINIC BREDA

Botox behande­lingen

Een overzicht van de verschillende gelaatsdelen waarvoor een botox behandeling vaak uitkomst biedt. Keuzestress of vind je niet wat je zoekt, neem dan even contact met ons op.
OVERZICHT BOTOX

Tamara

★★★★★

Geweldig

Super fijn advies, Deborah luistert echt naar je wensen,geeft goed advies en luistert echt naar je

Divinia

★★★★★

Fantastisch!

Wat een onwijs lief en goed personeel, stellen je ontzettend op je gemak! Geven een eerlijk advies en leggen je helemaal uit hoe ze het gaan doen! En wat een FANTASTISCH eind resultaat. Ik kom zeker weten weer terug!

Kim

★★★★★

Top!!!

Ik irriteerde mij aan het kuiltje in mijn kin. Zoals de meeste zeggen “billenkin” dus. Nog nooit heb ik iets gedaan qua fillers of botox. Ik vond het dus ontzettend spannend! Mijn onzekerheid is totaal weggehaald en het is erg natuurlijk geworden. Echt een aanrader!!!

Ingrid

★★★★★

Zeer nette, vriendelijke kliniek

De artsen geven goed advies en bewaken je grenzen. Ik, als basic vrouw die minimaal met haar uiterlijk bezig is, ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben inmiddels 3x in 1 jaar geweest en alle keren super tevreden. En het mooie is dat niemand vraagt of ik wat heb laten doen, heel natuurlijk dus 😉

Anoniem

★★★★★

Kundig en vriendelijk

De specialisten zijn stuk voor stuk kundig en zeer vriendelijk. Ook de receptionistes zijn aardig en behulpzaam. Je voelt je direct thuis. Er wordt je niks opgedrongen, er is geen oordeel en men is professioneel. Het maakt niet uit door wie je geholpen wordt, iedereen is even vriendelijk en kundig!

Petra

★★★★★

Uitstekend

Wederom vakkundig geholpen door kayo voor Botox behandeling. Echt een vakvrouw. Kom hier al 2 jaar. Geen enkele kliniek heeft zoveel positieve reviews. Dat zegt genoeg!

Botox

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels (1 zone)

€ 129

Naarmate we ouder worden, worden voorhoofdsrimpels steeds meer zichtbaar. Voorhoofdsrimpels kunnen je er vermoeid uit laten zien. Gelukkig zijn deze met botox erg goed te behandelen zodat jij langer kan genieten van een zelfverzekerd spiegelbeeld.

Naar behandeling →

Botox

Fronsrimpel

Fronsrimpel (1 zone)

€ 129

Die vervelende rimpel tussen de wenkbrauwen zorgt er vaak voor dat je bozer en ouder lijkt dan je bent of je je voelt. De behandeling van de fronsrimpel met botox is relatief eenvoudig, maar doet wonderen voor je uitstraling.

Naar behandeling →

Botox

Kraaienpootjes (2 ogen)

Kraaienpootjes (2 ogen) (1 zone)

€ 129

Kraaienpootjes of lachrimpels, zeker rondom de ogen, sieren het uiterlijk. Het mag gezien worden dat je middenin het leven staat en er volop van geniet. Toch kun je ze deze rimpels, wanneer ze dieper worden en de overhand nemen, als storend ervaren.

Naar behandeling →

Botox

Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift (+ Frons)

€ 198

Afhangende wenkbrauwen laten je vaak treurig, ontevreden of nors uitzien. Met een botox behandeling kunnen we ervoor zorgen dat de wenkbrauw enkele millimeters wordt gelift waardoor je een mooiere open blik krijgt.

Naar behandeling →

Botox

Bunny lines

Bunny lines (1/2 zone)

€ 69

De rimpeltjes hoog naast je neus noemen we bunny lines. Deze soms schattige en blije expressierimpels kunnen in sommige gevallen toch als storend worden ervaren. Gelukkig zijn deze met botox erg goed te behandelen.

Naar behandeling →

Botox

Neustiplift

Neustiplift (1/2 zone)

€ 69

Wanneer de neuspunt bij het praten of lachen naar beneden beweegt, ervaar je dit mogelijk als storend. Het spiertje dat de neuspunt naar beneden trekt is in dit geval wat sterker dan normaal. Met een botox injectie kan de neustip wat gelift worden.

Naar behandeling →

Botox

Rokerslijntjes

Rokerslijntjes (1/2 zone)

€ 69

Rimpels van de bovenlip en onderlip ontstaan door bewegen van de mond en veroudering daar waar de huid plooit. Deze rimpels en lijntjes worden ook wel rokerslijntjes genoemd, al ontstaan ze ook bij mensen die niet roken.

Naar behandeling →

Botox

Afhangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken (1/2 zone)

€ 69

Afhangende mondhoeken laten je vaak treurig, ontevreden of onvriendelijk uitzien. Het wordt veroorzaakt door volumeverlies in combinatie met het effect van de zwaartekracht. Botox zorgt dat het spiertje die de mondhoek te stevig naar beneden trekt wordt uitgeschakeld.

Naar behandeling →

Botox

Gummy smile

Gummy smile (tandvleeslach = 1/2 zone)

€ 69

Lach je vaak met je hand voor je mond omdat je tandvlees tijdens het lachen zichtbaar is en wil je graag een stralende lach? De zogenaamde gummy smile behoort met enkele kleine botox prikjes tot het verleden.

Naar behandeling →

Botox

Cellulitis kin

Kin putjes of cellulitis kin (1/2 zone)

€ 69

Kijk je in de spiegel en zie je dat je kin steeds meer putjes en deukjes vertoont? Je hebt waarschijnlijk last van een cellulitis kin! Overactiviteit van de kinspier zorgt voor het ontstaan van putjes en deukjes op de kin.

Naar behandeling →

Botox

Hals en huidverslapping

Hals en huidverslapping (min. 2 zones)

v.a. € 249

Naarmate je ouder wordt zal ook de huid van de hals slapper worden. Het kan je dan belemmeren om kleding te dragen en daarom als storend worden ervaren, maar er zijn goede behandelingen voor zoals botox.

Naar behandeling →

Botox

Tandenknarsen

Tandenknarsen (min. 2 zones)

v.a. € 249

Tandenknarsen kan veel schade en slijtage aanrichten aan uw gebit. Ook kan het knarsen en kaakklemmen hoofdpijn veroorzaken. Een oplossing om het knarsen te stoppen is een behandeling met Botox.

Naar behandeling →

Botox

Migraine

Migraine (min. 1 zone)

v.a. € 129

Botuline toxine heeft bij de behandeling van migraine, spierspanningshoofdpijn zijn effectiviteit bewezen. Het zorgt voor het ontspannen van de spieren. Hierdoor neemt de frequentie en de intensiteit van de aanvallen af.

Naar behandeling →

Botox

Overmatig transpireren

Overmatig transpireren oksels/handen 100 EH

€ 449

Overmatig transpireren oksels 150 EH

€ 599

Zweten is een normaal lichamelijk proces. Zweet je veel meer dan noodzakelijk is en ben je erg onzeker geworden door de zweetplekken onder uw armen? Dan biedt een behandeling met botox een erg goede oplossing.

Naar behandeling →

Boek afspraak