Nieuw bij Glow Clinic? Ontvang een kortingscode van 15% op al onze behandelingen. Klik hier

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 | e: info@glowclinic.nl

Ginnekenweg 8 te 4818 JE Breda | t: +31 (0)76 888 6536 

BOEK NU JOUW

Online afspraak

Ben jij klaar voor een stralend spiegelbeeld dat je vol vertrouwen toelacht? Boek dan vandaag nog jouw behandeling of vrijblijvend consult via het onderstaande formulier.

Corona update

Het coronavirus houdt de wereld in haar greep. Er komen wereldwijd steeds meer maatregelen om de verspreiding van het virus te verminderen. Gebaseerd op deze maatregelen heeft de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde een duidelijk standpunt ingenomen; er zullen tot 6 april geen cosmetische behandelingen worden uitgevoerd.

De zorg in Nederland kan en zal zich dan ook bezighouden met spoedeisende zaken en met zorg voor corona patiënten. We hebben allemaal gezien hoe het zorgpersoneel alles op alles zet om dit te realiseren.

Om onze collega’s iets te ontzorgen staat Glow Clinic tot 6 april klaar voor overleg en om spoedgevallen op te vangen. Dit geldt niet alleen voor cliënten van Glow maar voor alle cliënten/patiënten die elders een injectable behandeling hebben ondergaan en die gezien moeten worden. Ook voor overleg kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar.